Tragedie în curtea școlii: Elev de 16 ani găsit mort în pauză

Cum și-a găsit sfârșitul un elev de doar 16 ani, chiar în curtea școlii, în pauză? Un profesor a văzut tragicul moment. Iată ce a mărturisit!

Deși școala ar trebui să fie locul în care tinerii își petrec timpul în siguranță și învățătură, uneori viața ne surprinde cu momente tragice ce ne tulbură pe toți. Un astfel de incident a avut loc pe data de 13 octombrie, în curtea școlii Profesionale Sâg din județul Sălaj, când un elev în vârstă de doar 16 ani și-a găsit sfârșitul într-un mod neașteptat. Tragedia a fost martoră de unul dintre profesorii prezenți, care a povestit în detaliu ceea ce a trăit.

Rad Sebastian Antonio, în vârstă de 16 ani și elev în clasa a XI-a, a suferit un episod de leșin brusc în timpul unei pauze, în curtea școlii. Incidentul a avut loc în jurul orei 13:00 și a zguduit întreaga comunitate școlară. Norocul a făcut ca un profesor să fie în apropiere și să intervină imediat, oferindu-i primul ajutor tânărului. Conștient de gravitatea situației, profesorul a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a solicita asistență medicală cât mai rapidă.

La fața locului a sosit în grabă un echipaj SMURD, pregătit să acorde îngrijiri medicale de urgență. Cu toate acestea, toate eforturile depuse de personalul medical nu au reușit să îl salveze pe Rad Sebastian Antonio. Tristul final a fost confirmat de publicația locală Sportul Sălăjean, care a adus veștile tragice în comunitate.

Profesorul de biologie, Florin Țârle, a fost martorul tragicului moment și nu a ezitat să împărtășească ceea ce a trăit. Potrivit mărturiei sale, elevul a căzut brusc pe spate, în timp ce se afla în curtea școlii, lângă un grup de colegi. Profesorul a crezut inițial că era vorba despre o criză de epilepsie, însă situația s-a dovedit mult mai gravă. Cu toate că au fost inițiate manevre de resuscitare și că tânărul a dat semne de revenire, tragerea povestei a fost una nefericită și el a pierdut lupta pentru viață.

Tragedia a lăsat o durere profundă în inimile celor care l-au cunoscut pe tânărul Rad Sebastian Antonio. Conducerea școlii a transmis un mesaj emoționant, în care au exprimat regretul și durerea lor față de pierderea neașteptată a elevului. Rad Sebastian Antonio era un tânăr respectuos, un coleg minunat și un suflet cald și blând. Moartea sa a lăsat un gol imens în inimile celor care îl iubeau și îl apreciau.

Potrivit presei locale, aceasta nu este prima tragedie din viața lui Antonio. Cu aproape 10 ani în urmă, el și-a pierdut mama într-un mod dramatic. În timp ce se întorceau acasă, mama sa s-a simțit rău și a decedat sub ochii lui într-o pădure din apropiere. Poliția continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc tragicul eveniment.

Incidentul a fost raportat imediat autorităților, iar poliția a început o anchetă pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat. Până în acest moment, nu au fost emise concluzii oficiale cu privire la cauza tragicului sfârșit al lui Rad Sebastian Antonio. Trupul său a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Sălaj pentru a fi supus unei expertize medico-legale.

Această tragedie zguduie întreaga comunitate și pune în lumină importanța oferirii primului ajutor în cazurile de urgență. Este esențial ca profesorii și personalul școlar să fie pregătiți să facă față astfel de situații și să acorde asistență medicală de bază până la sosirea personalului specializat. Tragedia lui Rad Sebastian Antonio ne amintește că viața este fragilă și că trebuie să fim pregătiți să acționăm în fața unor situații neașteptate.