Într-un incident șocant petrecut în Grădina Botanică din Craiova, o fată în vârstă de 14 ani și prietenul ei au fost înjunghiați de un adolescent de 17 ani. Tragicul eveniment a avut loc în timp ce cei doi se plimbau pe o alee, iar fata a decedat ulterior din cauza rănilor suferite. Mama Melisei a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.
[read more]
Un incident șocant în Grădina Botanică din Craiova
După-amiaza zilei de ieri a adus o veste cumplită în orașul Craiova. Melisa, o fată de numai 14 ani și prietenul ei, un tânăr de 19 ani, au căzut victimele unui atac brutal în timp ce alergau pe o alee din Grădina Botanică. Agresorul, un adolescent în vârstă de 17 ani, elev la Liceul Militar, i-a atacat pe cei doi cu o macetă, lăsându-i într-o baltă de sânge. Apoi, făptașul a plecat liniștit de la locul faptei, fără să își arate vreun regret sau remușcare. Autoritățile au reușit să îl prindă și să îl rețină în scurt timp.

Tristă pierdere și mesajul sfâșietor al mamei Melisei
Din păcate, Melisa nu a putut supraviețui rănilor și s-a stins din viață la spital. Mama ei, Ana Maria Lungu, a transmis un mesaj dureros prin intermediul rețelelor de socializare, exprimându-și durerea profundă și iubirea nemărginită pentru fiica sa. În mesajul postat pe pagina sa de Facebook, mama Melisei a dezvăluit că a ridicat trupul neînsuflețit al fiicei sale de la morgă și l-a dus la Capela Bisericii Sf. Spiridon din Craiova.

"Mândria noastră, îngerașul nostru scump, se află acum la Capela Bisericii Sf. Spiridon. Melis, ai fost lumina vieții noastre, un înger care ne-a adus bucurie și iubire necondiționată. Vei rămâne mereu în inimile noastre! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău prețios!", a scris Ana Maria Lungu.

Înmormântarea Melisei va avea loc mâine, iar cei care doresc să își ia rămas bun de la ea au oportunitatea de a o face astăzi și mâine.

Prietenul Melisei se luptă pentru viață
În urma atacului violent, prietenul Melisei, în vârstă de 19 ani, a suferit răni grave și se află în stare critică. Medicii depun toate eforturile pentru a-i salva viața, însă starea lui rămâne instabilă. Tânărul a pierdut o cantitate considerabilă de sânge și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Echipa medicală acordă îngrijiri complexe și susținute pacientului, monitorizându-l în permanență și aplicând tratamente de terapie intensivă. Diagnosticul și prognosticul sunt rezervate în cazul acestuia, însă cadrele medicale depun toate eforturile pentru a-l ajuta să învingă această încercare grea.

Incidentul din Grădina Botanică din Craiova a șocat întreaga comunitate și a adus durere și tristețe în sufletele celor care au aflat despre acest tragic eveniment. Autoritățile locale și cele din domeniul siguranței publice investighează în prezent circumstanțele atacului și motivele care au stat la baza comportamentului agresiv al adolescentului de 17 ani. Întreaga comunitate își exprimă compasiunea față de familia Melisei și își manifestă dorința de a sprijini prietenul acesteia în lupta sa pentru viață.
[/read]