Trei persoane au fost implicate într-un accident spectaculos în județul Cluj.

Un șofer de 32 de ani, care a pirdut controlul mașinii într-un viraj a plonjat în râul de la marginea drumului. Victimele au fost transportate de urgență la spital.

Un arădean de 32 de ani a căzut, luni, cu maşina pe care o conducea şi cu cei trei pasageri într-un pârâu, de la o diferenţă de nivel de cinci metri, în zona localităţii clujene Scrind. Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 10,00, pe DJ 103H, pe raza localităţii Săcuieu, judeţul Cluj. Din primele date se pare că șoferul a pierdut controlul mașinii într-un viraj.

„Din primele informaţii reiese faptul că un bărbat, de 32 de ani, din judeţul Arad, care se deplasa cu autoturismul pe direcţia Scrind Frăsinet spre Bologa, într-un viraj la dreapta a pierdut controlul direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior autoturismul răsturnându-se în râul din apropierea drumului”, informează IPJ Cluj.

Victimele au fost transportate la spitalul din Cluj

Două autospeciale pentru descarcerare au intervenit în acest caz. Şoferul şi cei trei pasageri au fost transportaţi la spital la unitatea de primiri urgenţe din Cluj-Napoca.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin au fost alertaţi în urma răsturnării unui autoturism în albia unui pârâu, între localităţile Săcuieu şi Scrind, la o diferenţă de nivel de cca 5 m. Două autospeciale cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 10,00 pentru a se deplasa la locul accidentului, iar în momentul sosirii pompierilor ocupanţii erau deja preluaţi de un autoturism privat şi un echipaj SAJ pentru a fi transportaţi la spital.

Ulterior sosirii acestora la Spitalul orăşenesc din Huedin, a fost solicitată o autospecială pentru transport victime multiple a unităţii noastre, pentru a fi transferaţi la unitatea de primiri urgenţe din Cluj-Napoca”, a anunţat ISU Cluj.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<