La scurt timp după ce s-a viralizat un filmuleț cu Lambada, mama fiicei lui Tzancă Uraganu, întinsă pe jos, într-o baltă de sânge, iată că au apărut și mai multe imagini dramatice cu celebrul manelist bătut.

Imaginile au făcut încojurul internetului, însă, deocamdată, manelistul nu a făcut niciun fel de declarație cu privire la aceste fotografii.

Se zvonește că cea care ar fi făcut publice imaginile cu Tzancă Uraganu lovit ar fi chiar încă soția sa din acte, Mădălina Miu. Cei doi au avut parte de un conflict de proporții săptămânile trecute, iar Mădălina Miu ar fi dorit să se răzbune.

Mai multe imagini cu Tzancă Uraganu într-o formă deplorabilă circulă peste tot pe Internet. Manelistul nu a făcut declarații cu privire la eveniment și nu a spus nici cine i-a cauzat rănile sângeroase.

Internauții și-au făcut griji pentru celebrul manelist și ulterior s-a dovedit că fotografiile sunt mai vechi, însă de abia acum au ieșit la iveală, după ce s-a aflat și de videoclipul în care Lambada zace într-o baltă de sânge.

Fotografiile dramatice ar fi apărut ca și consecințe în urma scandalului dintre Tzancă Uraganu și Mădălina Miu. Bruneta a fost lovită cu sânge rece de logodnica actuală a manelistului, Alina Marymar.

Alina Marymar a povestit, în exclusivitate la Xtra Night Show, că nu este genul de persoană care să amenințe și care să adreseze cuvinte dure pe Internet, așa că a dorit să ”lămurească situația” față în față cu Mădălina Miu, atunci când s-au întâlnit la un studio de înregistrări.

„Nu ma cert cu ea. Nu am vrut sa am treaba cu ea. Eu cu Tzanca suntem fericiți, eu nu ma băgăm pe ea degeaba. Aseară când ne am întâlnit nu a fost nimic premeditat. Noi avem alte planuri, nu ne arde sa intram în jocul ei. După ce m a amenințat, am sărit la ea. Recunosc asta, dar după ce a zis ca ma bate. O sa merg și eu la Poliție pentru ca și ea m a amenințat. Am recunoscut, mergem înainte cu politie, cu tot. Am postat pe Facebook pentru ca ea ar fi vrut sa inventeze.”, a declarat Alina Marymar.

Tzancă Uraganu a mai spus ulterior că nu este implicat în această bătaie și că el doar a asistat la scandal, astfel că nu ar fi atins-o nici măcar cu un deget pe soția lui din acte. Așadar, confruntarea s-ar fi dat strict între Mădălina Miu și Alina Stoican.

Mădălina Miu s-a ales cu o rană serioasă la ochi și a povestit că mai multe persoane ar fi lovit-o în seara cu pricina.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<