Tzanca Uraganu, bătut grav chiar de frații Lambadei?!

Ce s-a întâmplat cu celebrul manelist, noaptea trecută?!

De-a dreptul cutremurător! Tzanca Uraganu a fost snopit în bătaie, noaptea trecută, de mai mulți indivizi mascați. Celebrul manelist a luat bătaie chiar în Germania, acolo unde se afla cu Alina Marymar. Cântărețul s-ar afla în comă, la un spital din Germania, iar starea lui de sănătate nu ar fi tocmai bună, scrie Spynews. Agresorii ar fi chiar frații Lambadei, mama copilului lui Tzanca, cea de care s-ar fi despărțit, dar de care spunea în repetate rânduri că i-ar fi oferit un trai mai bun.

Indivizii respectivi s-ar fi dus tocmai din Anglia în Germania, acolo unde artistul era cu iubita lui, Alina Marymar.

Scenele au fost de groază, iar cea care a confirmat faptul că agresorii sunt frații Lambadei, ar fi chiar Marymar. Aceasta ar fi realizat că sunt frații Lambadei, după ce i-ar fi tras fularul de pe fața unuia dintre indivizi.

Înainte să fie snopit în bătaie, Tzanca Uraganu petrecea timp cu iubita lui, Alina Marymar, cea cu care a plecat într-o mică vacanță. Cei doi au fost și-n Paris, acolo unde s-au distrat pe cinste, așa cum s-a putut observa din imaginile postate de cei doi, în mediul online. Cu doar câteva ore înainte să fie bătut crunt de câțiva indivizi, Tzanca Uraganu s-a filmat de la volanul unui bolid de lux decapotabil, ascultând melodiile lui.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<