Tzancă Uraganu se oferă să ajute un băiat care a făcut furori pe TikTok cu un simplu dorință. Paul, un copil dintr-un sat din România, a făcut un videoclip în care spune că își dorește doar o vacă și o fântână. Dorința sa a impresionat o țară întreagă și a ajuns și la urechile manelistului Tzancă Uraganu, care s-a arătat hotărât să îl ajute pe micul Paul.
[read more]
Deși Asociația MGM i-a adus deja cea mai mare bucurie copilului, adică o fântână și o vacă, Tzancă Uraganu a declarat că va fi alături de băiețel și că îi va oferi orice are nevoie. Mai mult, manelistul a făcut promisiunea că, atunci când va ajunge în zona Iașiului, îl va vizita pe copil.

Pe TikTok, Tzancă Uraganu a declarat: „Vreau să îi transmit un mesaj: când o să ajung prin zona Iașiului, o să vin la tine acasă și o să ne cunoaștem, o să vorbim.. Așa este cel mai bine în lumea asta, să ajuți cât poți!”. De asemenea, manelistul a spus că deja a discutat cu Asociația MGM despre băiețel și că va face tot ce îi stă în putință să îl ajute.

Cu toate acestea, în secțiunea de comentarii a videoclipului, au apărut și mesaje de ură și scepticism. Unii oameni nu cred că Tzancă Uraganu își va duce la bun sfârșit promisiunea și îi cer să acționeze mai repede.

Totuși, există și oameni care cred că manelistul va face tot ce îi stă în putință să ajute băiețelul și să îi îndeplinească dorința. Gestul lui Tzancă Uraganu arată că, uneori, oamenii celebri pot face o diferență în viața celor mai puțin norocoși și că gesturile mici pot aduce multă bucurie în lumea noastră.

În concluzie, gestul lui Tzancă Uraganu de a ajuta un copil să își îndeplinească un simplu vis a impresionat o țară întreagă și a arătat că oamenii celebri pot face o diferență în lumea noastră. Chiar dacă există oameni sceptici, sperăm să vedem cum manelistul își va duce la bun sfârșit promisiunea și să afle că gestul său a adus multă bucurie în viața micului Paul.
[/read]