Milionarul Julius Maximilian şi „Sexy-Durdulia”, Andreea Bîrsan continuă să facă senzaţie prin cluburile de fiţe din Saint-Tropez. Cei doi nu ratează nicio petrecere de fiţe.

Julius Maximilian şi Andreea Bîrsan au făcut o nouă aroganţă serile trecute. Cei doi au comandat cele mai scumpe şampanii. Mai mult, patronii localului l-au întâmpinat cu o pancartă pe care scria „King Julius”, scrie Cancan. Şi asta nu a fost tot. Cei doi şi prietenii lor au comandat o „piramidă” de şampania Armand de Brignac. Iubita sa, Andreea bîrsan, a fost în extaz toată seara și nu a ezitat nicio clipă să filmeze sticlele de șampanie pe care ea și iubitul său le-au primit la masă.

Julius Maximilian şi Andreea Bîrsan au făcut senzaţie şi în Bucureşti
Cei doi au făcut senzaţie şi într-un cunoscut club de fiţe din Capitală la finalul lunii mai. Julius Maximilian a atras atunci toată atenţia asupra lui iar, la final, a achitat o notă de plată uriaşă. Nu mai puţin de 100.000 de euro l-a costat distracţia. Românul este crescut în Elveţia şi are 34 de ani. A venit de la Geneva cu un avion privat şi şi-a adus alături de el prietena şi câţiva prieteni apropiaţi.

Pentru câteva ore de distracţie au ajuns să achite o „avere”. Şi-au comandat patru șampanii Armand de Brignac, 45 de șampanii Dom Perignon Rose şi 1 șampanie Dom Perignon Rose Vintage 2003 Jeroboam. Băutura a fost servită cu steagul Elveţiei fluturând şi spectacolul l-a costat pe Julius nu mai puţin de 100.000 de euro. Nota nu a fost o problemă pentru un tânăr care a călcat pe urmele lui Adrian Mititelu Jr.

Andreea Bîrsan şi iubitul ei sunt pasionaţi de golf
Julius Maximilian şi Andreea Bîrsan nu se uită la bani nici după plecarea din România. Au zburat cu avionul privat direct la Sint-Tropez şi s-au cazat într-o locaţie exclusivistă. S-au apucat sportul bogaţilor şi îşi petrec toată ziua pe terenul de golf. Andreea se bucură de vacanţă. Tânăra a studiat la VIA University College, din Danemarca. Tot acolo urmează cursurile de masterat. Andreea Bîrsan şi iubitul ei milionar s-au cunoscut de Revelion, în Dubai. Românca este din Braşov şi face show pe conturile de socializare. Are aproape 10.000 de urmăritori. Andreea Bîrsan şi iubitul ei fac senzaţie la Saint-Tropez, iar imaginile postate pe Instagram vorbesc de la sine.

Adrian Mititelu Jr. a dat tonul petrecerii în Mamaia
La începutul lunii, Adrian Mititelu Jr. a sărbătorit pe cinste la Mamaia victoria. Fiul patronului oltenilor a comandat, la un club de fiţe, cea mai scumpă şampanie. Băutura i-a fost adusă pe imnul UEFA Champions League, chiar înainte ca FC U Craiova să obţină promovarea în Liga 1. Pe de altă parte, Mititelu Jr a uitat şi de problemele tatălui său, aflat după gratii.

Imaginile au ajuns în presă, iar omul de afaceri a primit critici dure. Fiul lui Adrian Mititelu a răbufnit şi le-a răspuns contestatarilor.

„Fac urmatoarele precizari:

In localul respectiv si nu numai, ci in majoritatea localurilor din Mamaia, orice bautura se aduce cu acele artificii mici, de la vin, vodka pana la sampanie.
Nu a cerut nimeni sa se aduca bautura pe imnul Champions League, daca v-ati interesa, mari jurnalisti ai vremii ce sunteti, asta este melodia specifica localului pentru aducerea bauturii la masa.
Datorita vremurilor restrictionate pe care le traim de un an si jumatate, vremuri ce pe toti ne-au afectat, macar satisfactia sarbatoririi Pastelui si 1 Maiului in aceeasi zi sa putem sa o avem! Invidia este la un nivel fara margini in aceasta tara!„, a transmis Adrian Mititelu Jr.

 

 

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!