Așteptarea a luat sfârșit! S-au aflat vedetele care vor face parte din echipa Faimoșilor din cadrul competiției Survivor România 2022.

Fanii celebrei competiții Survivor România au așteptat cu sufletul la gură momentul în care vor fi dezvăluite vedetele care vor participa în acest show care a cucerit publicul din întreaga lume. Marți, 14 decembrie, au fost anunțate în cadrul emisiunii „La Măruță” vedetele care vor face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, competiție care se va desfășura în Republica Dominicană.

Așadar, cele 12 vedete din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 sunt: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles (Miles Jordache), Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Anunțul că PRO TV a achiziționat formatul SURVIVOR de la compania-mamă Acun Media, cea care până acum a colaborat cu Kanal D, a luat prin surprindere pe toată lumea. Competiția care a cucerit publicul din întreaga lume se mută la PRO TV cu tot cu prezentator.

În ceea ce îl privește pe Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, e la fost ofițier în marina comercială și are o impresionantă carieră în radio și televiziune. A prezentat emisiunea „Business On Air” de la Radio France International și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 ca prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. Daniel Pavel a mai fost redactor-șef al Penny FM. Pe lângă cariera în radio și televiziune, Daniel Pavel a făcut înot de performanță, dar și judo, polo, scrimă și arte marțiale.

Pentru prima dată lansat în 1997, în Suedia, Survivor este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăși orice provocare și că își pot trăi viața departe de casă, fără resurse, în timp ce încearcă să găsească și strategia perfectă pentru a rămâne cât mai mult în competiție. Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<