La nici o săptămână de la nunta cu Toni Iuruc, Simona Halep a renunțat la unul dintre cei mai importanti bărbați din viață ei.

Simona Halep  (30 de ani, 14 WTA) a anunțat azi că s-a despărțit din nou de antrenorul australian Darren Cahill.

Jucătoarea de tenis, recent revenită după accidentare, a postat pe facebook un mesaj prin care anunță că a încheiat, din nou, colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, alături de care a avut cele mai bune rezultate din carieră.

„După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis că e timpul să încheiem relația. Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis și o persoană mai bună”, a scris Simona Halep.

Aceasta este a doua oară când Halep și Darren Cahill se despart. În noiembrie 2018, jucătoarea anunța că cei doi încetează colaborarea pentru ca Darren să poată petrece mai mult timp alături de familie.

Ulterior, în septembrie 2019, Halep a anunțat că va lucra din nou cu Darren Cahill, colaborarea începând la startul anului 2020.

Cei doi au început să lucreze prima oară în vara lui 2015, iar cu el Simona a câștigat primul turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018 și a ajuns pe locul 1 WTA.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<