Ultimul mesaj pe care Iulia l-a postat pe Facebook nu a dat de bănuit nimănui că, la scurt timp, tânăra va recurge la un gest nebunesc.

Iulia părea o mămică fericită, care își creste cu multă iubire cei doi copii. Urma să se căsătorească cu fostul său partener și părea că viața ei este așezată din toate punctele de vedere. În realitate, însă, lucrurile nu au stat deloc așa, pentru că tânăra mămică a recurs la un gest necugetat în această dimineață atunci când a hotărât să se arunce de pe un bloc de 10 etaje alături de copiii ei.

Niciunul dintre ei nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Iulia era foarte activă în mediul online, acolo unde posta adesea imagini cu ea și cu cei mici. Pe Facebook părea o femeie împlinită, care nu duce lipsă de absolut nimic, însă se pare că lucrurile nu au stat deloc așa. Înainte de a se omorî alături de cei doi copii, Iulia a postat pe Facebook un ultim mesaj.

În mediul online, Iulia părea să fie foarte mulțumită de viață și de cei doi copii ai săi. După ce a divorțat de tatăl copiilor, tânăra a încercat să-și reface viața alături de un alt bărbat, însă nici această relația nu a funcționat.

Ulterior, Iulia, împreună cu fostul soț, au decis să își mai idea o șansă, astfel că urma să se recăsătorească.

Ultima postare pe care Alina a scris-o pe Facebook are legătură cu copiii săi, spunând că nu doar mintea unui copil trebuie educată, ci și inima.

„Când educi mintea unui copil, nu uita să-i educi și inima”, a scris Iulia pe Facebook.

Când părea că nimic targic nu are ce să se întâmple în viața ei, Iulia a decis să își pună capăt zilelor și să ia viața inclusiv celor doi copii ai săi, băiețel și fetiță. În loc să meargă la grădiniță, Iulia s-a dus cu cei mici pe acoperișul unui bloc cu 10 etaje de unde s-a aruncat cu cei mici.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<