Plecarea lui Cove de la PRO TV a fost o adevărată surpriză atât pentru producători cât și pentru colega sa de platou, Adela Popescu, care s-a trezit singură la scurt timp după ce s-a întors din concediul de maternitate.

Gurile rele spuneau că fostul prezentator de la Vorbește Lumea ar fi fost dat afară de cei de la PRO TV. Alții spuneau că a fost alegerea sa, iar Cove are o cu totul altă variantă.

A închis toate speculațiile și a spus adevărul. Cove mărturisește că s-a despărțit de PRO TV cu zâmbetul pe buze, fără a exista vreun fel de tensiuni între el și producători sau mai mult de atât, așa cum se zvonește în presă.

”Lumea vorbește multe. Adevărul este următorul a fost o despărțire amiabilă, pentru că fiecare dintre părți voia să plece pe alt drum. Ne-am despărțit prieteni și cu zâmbetul pe buze”, a mărturisit Cove pentru actualitate.net.

Regretă sau nu Cove contractul cu PRIMA TV
Regretă? Ei bine nu. Cove spune că adevăratul motiv pentru care a ales PRIMA TV o reprezintă dorința de a lucra cu oamenii tineri, așa că nu consideră o greșeală faptul că a renunțat la PRO TV doar pentru asta.

Ca să nu mai vorbim de faptul că noul proiect pe care îl prezintă e cu mult diferit de emisiunea Vorbește Lumea, iar Cove adoră provocările cu inima deschisă, după cum povestește chiar el.

”A fost de ajuns o secundă să iau aceasta hotărâre pentru că eu cunoșteam echipa de la Prima TV și îmi era tare dor să lucrez cu acești oameni tineri și entuziaști. Și nu am ales deloc greșit! Așa cum am spus, îmi doream altceva pentru mine și cred că emisiunea Flash Monden precum și alte proiecte pe care le avem în plan reprezintă acest nou drum pe care îmi doresc să merg.

Este diferita emisiunea, mai ales că vorbim de un program de prime time. E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă”, a mai mărturisit Gabriel Coveșanu.