Jerry Lynn a trăit mai mult de un deceniu cu un sunet ciudat care se auzea venind din pereți la fiecare 10 minute. Ce era acolo? Descoperirea făcută de acesta în propria casă a stârnit interesul multor oameni și a devenit subiectul multor discuții.

[read more]

Subtitlu 1: Momentul care a declanșat totul
Chinul lui Jerry Lynn a început atunci când acesta a vrut să facă o gaură pentru cablul TV în casa lor din Township, Pennsylvania. Cu toate acestea, nefiind sigur unde să facă gaura, omului i-a venit ideea să lege ceasul de o bucată de sfoară și să îl coboare în jos de-a lungul unei ventilații de două etaje pentru a asculta sunetul, așa, credea el, își va da seama unde să facă gaura. Jerry a programat alarma să se declanșeze la fiecare 10 minute, pentru a-i da timp să meargă sus și să asculte peretele, dar planul lui s-a transformat rapid dintr-unul aparent inteligent, într-unul dezatruos.

Subtitlu 2: Un ceas care nu se oprește
Jerry a sperat că bateria se va termina în trei sau patru luni, dar ceasul este și astăzi, 13 ani mai târziu, la fel de puternic. Acest incident a avut loc în septembrie 2004, iar de atunci, pe timpul zilei, ceasul sună la fiecare 10 minute până la ora 8. Sylvia povestește că ,,bipăitul” se aude din ce în ce mai puternic și îi pune pe vizitatori într-o stare mai agitată. Cu toate acestea, cei doi soți spun că deja s-au obișnuit cu sunetul.

Jerry recunoaște că probabil ar fi trebuit să taie peretele pentru a recupera ceasul pierdut, dar spune că acum ar duce lipsa sunetului regulat. Descoperirea făcută de acesta a stârnit interesul multor oameni, iar povestea sa a ajuns virală.

Subtitlu 3: Un mister nerezolvat
Ce se ascunde în peretele casei lui Jerry și a Sylviei Lynn este un mister care rămâne încă nerezolvat. Cu toate acestea, cazul lor a stârnit interesul mulțimii și a devenit subiectul multor discuții. Unii cred că ceasul ascuns în peretele casei lor ar putea fi o adevărată comoară, în timp ce alții cred că sunetul ciudat reprezintă un semn de avertizare pentru cei doi soți. În orice caz, povestea lor a reușit să adune multe priviri și interesul publicului.

În concluzie, povestea lui Jerry Lynn și a soției sale Sylvia reprezintă un mister nerezolvat care a captat atenția multor oameni. Descoperirea făcută de acesta în propria casă a stârnit interesul multor oameni și a devenit subiectul multor discuții. Deși nu știm exact ce se ascunde în peretele casei lor, povestea lor a reușit să adune multe priviri și interesul publicului, fiind considerată un adevărat caz de mister.

[/read]