Bancul zilei: Ion şi Maria, ori când soţii au aşteptări diferite

[read more]

Martea poate fi o zi dificilă pentru multe persoane, dar cea mai bună variantă pentru a trece peste această zi este să găsim o modalitate de relaxare și umor care să ne binedispună. Așadar, îți aducem un banc care să te facă să râzi și să uiți de problemele cotidiene.

Povestea se concentrează pe doi soți, Ion și Maria, iar momentul este unul în care bărbatul vrea să își surprindă soția. Însă, cum era de așteptat, fiecare dintre ei are așteptări diferite. Dialogul dintre cei doi este cel puțin hilar.

Vine Ion acasă de la oraș și anunță hotărât:

– Marie, stinge lumina, trage perdelele și în pat iute!

– Mă Ioane, da mai am de lucru.

– Dac-am zis, am zis!

Vede Maria că nu are încotro și se conformează. Se urcă și Ion în pat, trage plapuma peste ei și zice:

– No, acum Marie, să-ți arăt ce ceas cu fosfor mi-am cumpărat.

Această glumă poate fi interpretată în mai multe moduri, dar una dintre ele este aceea că Ion este un bărbat care vrea să își surprindă soția, dar nu cumva și-ar fi imaginat. Pe de altă parte, Maria pare că are mult de lucru și nu are timp de distracție, dar se conformează, iar finalul este o surpriză pentru amândoi.

Este important să ne amuzăm și să avem timp pentru distracție, mai ales în timpurile dificile pe care le traversăm. Bancurile pot fi un mod excelent de a ne relaxa și de a ne binedispune. În plus, împărtășirea lor cu prietenii și familia poate face ca ziua lor să fie mai frumoasă.

Așadar, nu uita să îți împărtășești momentele amuzante cu cei dragi și să încerci să găsești modalități de a te relaxa și a te binedispune. Iar dacă nu ai nicio glumă la îndemână, îți recomandăm acest banc cu soții Ion și Maria, care cu siguranță te va face să zâmbești.

[/read]