Liderul AUR, George Simion, a chemat românii să i se alăture, astăzi, la un nou protest. El a transmis pe pagina sa de Facebook un live în care le spune românilor că va face dreptate. În video, liderul AUR spune că va repara greșelile pe care le fac autoritățile cetățenilor. În acest context, el îi cheamă pe români alături de el la un nou protest, pentru a lupta împreună pentru libertate.

George Simion scoate România în stradă!

El spune că i-a ajuns cuțitul la os, și le transmite cetățenilor că nu au votat AUR pentru a sta în băncile din Parlament, fără să le pese de restricțiile pe care le impun „politrucii” în frunte cu președintele României, Klaus Iohannis.

George Simion critică dur restricțiile care s-au luat recent, spunând că este inadmisibil și de aceea este de datoria românilor să iasă în stradă.

„Mâine ( luni. 29.03. n.r.) la ora 17:00 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieșim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastre, pentru că aceste restricții sunt de-a dreptul aberante”, a transmis liderul AUR într-un live pe Facebook.

Liderul AUR: Astăzi ne luăm țara înapoi

În respectiva postare, Simion le oferă cetățenilor toate detaliile pentru organizarea protestului. El le spune românilor să iasă în număr cât mai mare și să refuze să accepte să stea închiși în case. De asemenea, el explică faptul că noile reguli nu fac decât rău, în sensul că stresează românii și au un efect negativ asupra sănătății și anume scad imunitatea, așa cum au spus și câțiva medici care se luptă cu virusul.

Urmează proteste de amploare în România! George Simion scoate românii în stradă: Astăzi ne luăm țara înapoi!

Potrivit ultimelor restricții, românii sunt obligați să intre în case la ora 20:00, din cauza numărului mare de infectări. Se pare că lui George Simion nu îi convin aceste reguli, fiindcă a dat asigurări că astăzi, împreună cu românii, va lua țara înapoi.

Românii au obosit!

“Astăzi, la 17:00, cu adevărat ne luăm Țara înapoi. În toată ROMÂNIA, nu există scuze”, a mai transmis el.

Nu este primul protest care va avea loc. După ce au fost anunțate noile restricții, mii de oameni au ieșit pe străzile celor mai mari orașe ale țării pentru a arăta că sunt nemulțumiți de lipsirea de libertate. Oamenii legii au avut grijă ca protestele să se desfășoare cu respectarea regulilor de protecție, însă având în vedere că mulți protestatari nu au purtat mască, ei au fost amendați.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<