Vacanțele pe litoralul românesc au devenit din ce în ce mai scumpe, iar acest lucru a stârnit nemulțumirea turiștilor. Cei care își doresc să petreacă timpul în stațiunile de pe malul Mării Negre trebuie să se pregătească pentru prețuri mai mari decât în anii precedenți. O porție de mic a ajuns la 8 lei, iar un turist a plătit 32 de lei pentru o porție de 4 bucăți fără cartofi prăjiți și chiflă. În plus, bărbatul a fost nevoit să lase și un bacșiș în valoare de 10%, astfel că totalul a ajuns la aproximativ 52 de lei.
[read more]
Nu numai mâncarea este supusă unor majorări de preț, ci și serviciile oferite de restaurante și localuri. Pentru o ciorbă, o porție de hamsii și o bere, turiștii trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 70 de lei. Aceste prețuri piperate nu fac altceva decât să compromită bugetul vacanțierilor și să le ofere un sentiment de nemulțumire.

Citește tot