Vali Vijelie se dovedește a fi un tată model, cu patru copii pe care îi învață să fie chibzuiți și să aprecieze tot ceea ce au. În ultima perioadă a reușit să facă o impresie bună și în rândul publicului, oferind sfaturi prețioase și încercând să-i inspire pe cei din jurul lui cu atitudinea sa.

[read more]

Vali Vijelie își învață copiii să fie chibzuiți și să aprecieze tot ceea ce au

Cântărețul Vali Vijelie se poate lăuda cu patru copii, trei băieți și o fată, care îi sunt foarte dragi. Slăbiciunea sa este, bineînțeles, fiica sa care a terminat anul acesta liceul. În cadrul unei emisiuni TV, Vali Vijelie a mărturisit că îi face toate poftele fiicei sale, dar are grijă să îi dea și cele mai bune sfaturi pentru a o ajuta să crească ca o tânără chibzuită. Recent, Vali Vijelie i-a cumpărat o mașină, deloc ieftină, fiicei, dar autoturismul a venit la pachet cu o serie de sfaturi prețioase.

Într-un interviu acordat la o televiziune de știri, Vali Vijelie a explicat cum învață copiii să aprecieze tot ceea ce au și să nu-și permită să fie nerecunoscători. Cântărețul susține că sunt foarte mulți oameni care nu își permit lucrurile pe care le au copiii săi și că îi învață să fie recunoscători pentru fiecare lucru pe care îl primesc. De asemenea, Vali Vijelie își avertizează copiii să fie chibzuiți în cheltuieli și să nu se bazeze pe bunătatea altora.

Vali Vijelie și drama pierderii părinților săi

Vali Vijelie a împărtășit cu publicul o durere profundă, pierderea celor mai importanți oameni din viața sa, părinții săi. Artistul a izbucnit în lacrimi, în direct și abia și-a putut stăpâni emoțiile când a vorbit despre cea care i-a dat viață. În plus, din acel moment, manelistul a renunțat să-și mai serbeze zilele de naștere. Drama nu a fost ușor de depășit, dar Vali Vijelie a învățat că nu trebuie să fii supărat pe Dumnezeu pentru ceea ce ți se întâmplă în viață. De asemenea, artistul a vorbit și despre moartea tatălui său, un moment care i-a marcat profund viața, și despre pierderea fratelui său de doar 16 ani.

Vali Vijelie, un exemplu de tată model

În concluzie, Vali Vijelie este un exemplu de tată model pentru toți părinții care își doresc să își crească copiii într-un mod responsabil și chibzuit. Cu toate că a trecut prin momente grele, artistul a reușit să învețe din acestea și să le transmită copiilor săi cele mai bune sfaturi pentru a-i ajuta să crească cu încredere și responsabilitate. Prin felul său de a fi și prin cuvintele sale, Vali Vijelie inspiră oamenii din jurul său și îi încurajează să se bucure de fiecare zi și să aprecieze tot ceea ce au în viață.

[/read]