Artista a lăsat cu gura căscată pe toată lumea, inclusiv pe colegii de la emisiunea de divertisment la care era jurat.

Delia Matache și Razvan Munteanu au o relație extrem de stabilă și solidă, iar din 2012 cei doi au spus cel mai important „da” în fața ofițerului stării civile. De-a lungul anilor, artista a tot primit întrebări referitoare la momentul în care va deveni mamă, iar de fiecare dată nu a dat răspunsul pe care îl așteptau cu sufletul la gură fanii.

Cel puțin până în prezent. Celebra artistă a a dat vestea cea mare și a lăsat fără cuvinte pe toată lumea! Delia Matache ar urma să devină mămică.

În ediția de săptămâna viitoare a emisiunii de divertisment în care se află în juriu alături de Cheloo și Mihai Bendeac, vedeta a dat o veste care pur și simplu a șocat.Preț de câteva momente toată lumea a amuțit neștiind ce să creadă! Delia Matache a declarat că ar fi gravidă: „Sunt însărcinată!”.

Mihai Bendeac a crezut că nu aude bine, așa că a întrebat doar ca artista să mai confirme o dată: „Ești însărcinată?”.

Imediat Delia a dat răspunsul punând mâinile protectiv în jurul burții: „Am un bebe”. Șerban Copoț reacționează și el, iar în stilul caracteristic plin de umor face o glumă: „ (Ma)Matache” .

Vedeta a fost bombardată de-a lungul anilor cu întrebarea: „Când faci un copil?”. Artista spune deja că simte o presiune, căci la fiecare interviu pe care îl acordă primește aceasta întrebare.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a declarat Delia în urmă cu ceva timp într-un podcast.