Un triplu campion mondial la kickboxing a pierit.

El a refuzat să creadă că este infectat cu Sars-Cov-2.

Un triplu campion mondial la kickboxing, antivaccinist, cunoscut sub numele de „The Undertaker”, s-a stins din viață la vârstă de 41 de ani. Bărbatul nu a vrut să știe că s-a infectat cu Sars-Cov-2, apoi s-a externat din spital.

Campionul mondial a murit imediat după ce a refuzat să creadă că este bolnav de Covid-19 și a plecat din spital.

Frederic Sinistra avea 41 de ani. El este din Belgia și nu credea în existența COVID-19. Virusul a fost fatal pentru Frederic. La doar câteva săptămâni după ce a plecat din spital, campionul la kickboxing a decedat.

El a fost internat în spital de trei ori, în luna noiembrie, ajungând la terapie intensivă intubat. Acesta a postat fotografii și un filmuleț cu el în care se observă că respiră foarte greu, iar în descrierea imaginilor campionul a spus că nu are timp de pierdut cu oameni leneși.

Frederic nu era de acord cu restricțiile pe care guvernul le-a impus în legătură cu Covid-19, iar pentru el virusul nu exista.

Sportivul a mărturisit că a fost născut prematur și că va lupta mereu, cum a făcut-o din primele ore ale vieții. „Am fost născut prematur și voi continua să lupt până la moarte ca un bărbat care nu renunță niciodată și moare fără regrete”, a postat campionul pe o rețea de socializare.

Cu doar trei zile înainte de deces a transmis că este acasă și se reface așa cum trebuie. „Mulțumesc pentru susținere. Sunt acasă și mă refac așa cum ar trebui. Mă voi întoarce de mii de ori mai puternic”, a mai scris bărbatul.

Fredric Sinistra a pierit pe 15 decembrie, iar moartea sa a fost anunțată în mod public ziua următoare.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<