Renumita artistă din România a fost victima unei postări false, realizată pe TikTok, în care a fost prezentată ca fiind decedată.

După ce informația șocantă a ajuns până la rudele ei, vedeta nu a putut să facă fața emoțiilor și a răbufnit.

Vlăduţa Lupău: Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit

Este vorba despre Vlăduţa Lupău și anumite imagini care au apărut pe TikTok. În ziua de marți, 25 ianuarie, a fost postat un videoclip în care putea fi citit mesajul „Odihnește-te în pace!”, alături de o imagine a artistei. Postarea a ajuns până la ea, care a răbufnit după ce apropiații ei s-au speriat.

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir. Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău a ajuns la perfuzii din cauza problemelor de sănătate

Amintim că Vlăduța Lupău a ajuns la perfuzii din cauza problemelor de sănătate iar medicii i-au interzis artistei să zboare cu avionul. Din acest motiv a fost nevoită să-şi anuleze concertele pe care le avea programate în luna ianuarie, în SUA.

În acest context, cântăreața din Banat a explicat pe rețelele de socializare situația în care se află și a spus că a fost înlocuită de către organizatorii din America cu Romică Țociu și Cornel Palade „în timp foarte scurt”. Amintim că artista trebuia să cânte pentru românii aflați în SUA, în zilele de 7 şi 16 ianuarie. Totuși, starea precară de sănătate a reținut-o în țară.

„Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, a transmis cântăreața pe pagina de Facebook a impresarului său.

De asemenea, acestea nu sunt singurele concerte ale artistei care au fost anulate. Anterior, fanii au fost foarte dezamăgiți din cauza faptului că și-a anulat concertul de la Londra. Românii care aveau biletele cumpărate din timp au fost foarte supărați în urma anunțului respectiv.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<