Mario, băiatul ucis de bunica sa, va fi adus în România. Înmormântarea lui va avea loc în țară.

Tragedia din Anglia a zguduit țara noastră. Mario-David a fost înjunghiat de bunica sa. În acest timp, familia lui era la serviciu.

Cadrele medicale au încercat să-i salveze viața, însă fără rezultat.

Crima șocantă a avut loc marți seară. Mama minorului și-a găsit fiul plin de sânge, în casă.

La casa românilor au ajuns două echipaje ale ambulanței care au intervenit imediat pentru a-l salva pe băiat, însă aceștia i-au declarat decesul.

Mario-David va fi adus în România

Părinții băiatului sunt în stare de șoc. Ei au mărturisit că micuțul era vesel și plin de viață, era un copil căruia îi plăcea foarte mult să danseze și să cânte.

„Fiul nostru, a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu, de când se trezea și până se culca.

Avea atât de multă energie, îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră, este totul pentru noi”, au mărtusit părinții lui Mario.

„În ciuda a ceea ce aş descrie ca eforturi cu adevărat ample ale ofiţerilor de poliţie şi ale paramedicilor, din păcate, nimic nu a putut fi făcut pentru a-i salva viaţa”, a anunțat Ronan Tyrer, poliţia Coventry.

Familia băiatului vrea să aducă trupul neînsuflețit înapoi în România pentru înmormântare. Vestea morții băiețelului a fost primită cu multă durere de rudele din țară.

„Familia este acum în grija noastră şi este sprijinită de ofiţerii noştri specialişti”,  a zis Ronan Tyrer, poliţia Coventry.

„Bunica a fost arestată. Mama era la serviciu când s-a întâmplat, iar soțul ei la fel. Ea a fost ultima persoană care l-a văzut pe băiat. Nimeni nu poate înțelege cum a ajuns să aibă un cuțit în mână. Pur și simplu nu știm de ce a făcut asta”, a declarat pentru jurnaliștii britanici un prieten apropiat al familiei, potrivit The Sun.

Bunica-criminală este internată în prezent la o clinică de psihiatrie și urmează să fie supusă unei expertize pentru ca autoritățile sa afle dacă avea discernământ în momentul în care l-a înjunghiat pe micuț.

Femeia va fi audiată de către oamenii legii pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<