Situație mai puțin întâlnită în Suceava. Un bărbat a ajuns să amenințe cu un pistol o vânzătoare care i-a atras atenția că a ieșit din magazin fără să achite cele două iaurturi pe care le luase din magazin.

Bărbatul a plecat fără să plătescă

Vânzătoarea din municipiul Suceava a avut parte de un adevărat șoc. După ce s-a trezit amenințată cu pistolul pentru că i-a atras atenția unui client că nu a plătit pentru cele două iaurturi. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de filmare ale magazinului.

Întâmplarea a avut loc joi dimineața, într-un magazin alimentar care se află la parterul unui bloc din cartierul Burdujeni. După cum scrie Monitorul de Suceava. În filmarea respectivă se poate observa cum bărbatul intră în magazin, merge spre frigider de unde ia cele două iaurturi, apoi iese fără să plătească.

Vânzătoarea care a văzut întreaga scenă, merge după el și îi cere să achite iaurturile. Bărbatul se întoarce în grabă, de acestă dată și cu un pistol pe care îl îndreptă spre femeie. În timp ce o amenință că o omoară și o înjură. După care individul plecă liniștit de parcă nu s-a întâmplat nimic.

Femeia și-a sunat speriată șeful și a încercat să-i spună ce s-a întâmplat. Poliția a fost anunțată și a reușit să-l identifice pe bărat, care era un client obișnuit al magazinului.

Bărbatul ar avea probleme psihiatrice

Nicolae T. are 30 de ani a recunoscut ceea ce a făcut, însă le-a spus oamenilor legii că pistolul pe care l-a folosit era de jucărie și că l-a aruncat după ce s-a întâmplat în magazin. Potrivit Monitorul de Suceava, bărbatul nu a fost reținut pentru că ar suferi de  probleme psihiatrice.

Individul s-a întors la magazin în jurul orei 16, pentru a plătit cele două iaurturi și a stat de vorbă și cu administratorul, căruia i-a spus că a acționat în acest fel, după ce a „fumat o țigară și a înnebunit”.