Viorica și Ioniță de la Clejani trec prin momente dificile, după ce fiul lor a fost luat în custodia Poliției și are de ispășit 29 de zile după gratii.

Viorica și Ioniță din Clejani au pus piciorul în prag

Ioniță de la Clejani a negat că el ar fi fost cel care l-a denunțat pe Fulgy pentru comportamentul său, asta deși un comunicat al Poliției susține opusul. Se pare că acum, cei doi cântăreți au luat o decizie în ceea ce îl privește pe fiul lor.

Cei doi au postat un mesaj pe Facebook în care își anunță fanii că nu vor mai discuta despre scandalul în care Fulgy este important și că pe rețelele sociale vor vorbi doare despre proiectele muzicale pe care le pregătesc pentru fani.

Clejanii au decis să își țină viața personală departe de ochii și urechile curioșilor, chiar dacă pentru unii ar putea părea cam târziu pentru asta.

”Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice.”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.

Anterior, el a vorbit despre presiunea la care sunt supuși tinerii din ziua de azi, făcând apel la presă să îi salveze.

Fulgy este în arest pentru 29 de zile

Tot el a fost cel care a dezvăluit că Fulgy se află după gratii pentru 29 de zile, în urma amenințărilor pe care le-a făcut prin intermediul unui Live pe pagina lui de Facebook.

„Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț.

Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om.

Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Și mama lui Fulgy a spus că nu știe ce poate să facă pentru fiul ei. Ea a dezvăluit că era o perioadă în care toate prietenele fiului său consumau droguri, iar ea însăși le controla în geantă după substanțe interzise.

Viorica de la Clejani a precizat că este alături de fiul său, pentru că nu poate face mai mult, spunând că și-a făcut datoria ca părinte.

”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a declarat cântăreața.

Fulgy i-a amenințat pe Alex Velea și Antonia

În plus, Ioniță a ținut să își ceară scuze față de cei pe care Fulgy i-a amenințat pe internet. Artistul și-a cerut scuze în fața Antoniei și a lui Alex Velea.

”Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui. Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea.

A fost o discuție legată de producție și de studio. El (Fulgy n.r.) a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total.

Sunt sigură că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec. Sunt doar niște vorbe spuse în vânt”, a spus Ioniță de la Clejani la Antena Stars.