Într-o videoconferință cu o asociație a geografilor, Vladimir Putin a informat că înainte de a intra în videoconferință a primit a doua doză dintr-un vaccin rus căruia nu i-a dat numele. Oficialul de la Kremlin este sigur că totul va fi bine și i-a rugat pe ruși să îi urmeze exemplul.

În urmă cu o lună, Vladimir Putin s-a vaccinat cu prima doză de vaccin. Nici atunci Kremlinul nu a dezvăluit cu care dintre cele trei vaccinuri din Rusia, cel mai cunoscut fiind Sputnik V, s-a vaccinat liderul rus.

Vladimir Putin s-a vaccinat cu coronavirus

Rusia este prima țară care a anunțat că a dezvoltat un vaccin împotriva coronavirusului. Fiindcă rușii nu s-au înghesuit să se vaccineze, liderul rus a ordonat la mijlocul lunii ianuarie să se înceapă vaccinarea în masă a populației. Mai mult decât atât, pe atunci, și probabil tot asta crede și acum, Vladimir Putin spunea că vaccinul dezvoltat de Rusia este „cel mai bun”.

Vladimir Putin nu se teme de nimic! Președintele Rusiei a primit a doua doză de vaccin anti-COVID. Ce mesaj transmite populației

În acest moment, Rusia se află pe locul cinci în clasamentul celor mai afectate țări din cauza pandemiei de coronavirus. De la începutul epidemiei în această țară au fost raportate 4.666.209 de infectări și 104.000 de decese. De asemenea, au fost vindecați 4.291.223 de oameni care au contactat virusul.

Rusia se află pe locul cinci în clasamentul celor mai afectate țări de pandemie

În clasamentul țărilor grav afectate de pandemie primul loc în ocupă Statele Unite ale Americii, care au raportat un număr de peste 32.000.000 de infectări și 577.191 de decese. Urmează India, Brazilia și Franța, iar apoi Rusia.

La nivel mondial. Peste 138.000.000 de oameni s-au îmbolnăvit cu virusul provenit din China. Din nefericire, au murit și foarte mulți oameni, mai exact aproape 3 milioane de persoane din întreaga lume și-au pierdut viața.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<