Vlăduța Lupău a traversat o perioadă foarte grea.

Atunci când era în liceu pe clasa a XI-a, a fost implicată într-un accident grav de mașină. Ea a fost la un pas de moarte și timp de o zi și jumătate s-a aflat în comă, după ce un șofer a lovit-o în plin pe stradă pe ea și fratele ei.

Vlăduța Lupău, implicată într-un grav accident de mașină. S-a aflat în comă
În cadrul unei emisiuni TV, Vlăduța Lupău a scos la iveală o perioadă foarte grea din perioada sa, mai exact de când era elevă în liceu, asta deoarece a fost implicată într-un grav accident rutier în urma căruia putea să-și piardă viața.

”Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, a spus Vlăduța Lupău.

Vedeta a mărturisit că imediat după accidentul grav fratele ei s-a ridicat și a văzut-o că nu se mișca, iar la scurt timp informația cum că cei doi copii ai familiei Lupău au fost implicați într-un incident grav au ajuns și la părinții lor care erau la muncă.

Cântăreața a spus că timp de o zi și jumătate a stat în comă și toți cei dragi s-au gândit că o vor pierde, însă din fericire a traversat momentul, însă atunci când s-a trezit nu își mai amintea absolut nimic din cele întâmplate.

„Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a mai povestit ea.

Vlăduța Lupău a ținut să precizeze că șoferul vinovat pentru toate cele întâmplate a fost dat în judecată, însă după un an familia ei a primit un apel de la avocat prin care a mărturisit că întreg cazul s-a terminat asta deoarece a murit tot într-un accident de mașină și tot din cauza că adorsmise la volan.

”Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat”, a mai declarat.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<