Colaborările între artiști au devenit deja o modă în ultima vreme.

O nouă surprinză în acest sens este piesa care îi aduce împreună pe Vlăduța Lupău și Jador.

Cei doi interpreți de muzică de petrecere și-au anunțat colaborarea pe rețelele sociale, postând o fotografie în care apar îmbrățișați.

Așa cum era de așteptat, imaginea a stârnit reacții aprinse din partea fanilor, care și-au dat cu părerea despre acest duet: „În sfârțit Ardeleanca mea combinație perfecta cu Jador”, ”Regele și Regina”, „Wow ce combinație faina,sunt sigură că va fi de top”, „Wow ce aparitie…frumosi foc”.

Nu mai este niciun secret că Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, iar vedeta are grijă ca fanii ei să-i fie mereu aproape.

Zilele trecute, artista a postat pe pagina ei de YouTube un nou colaj, „E chef mare”, care este o colaborare cu Rapsozii Maramureșului.

Așa cum era de așteptat, clipul de pe YouTube, care are aproximativ 14 minute, a ajuns în trending, iar la momentul redactării acestei știri se afla pe locul 7 și avea aproape 500.000 de vizualizări.

Videoclipul „E chef mare” s-a viralizat rapid și datorită unui moment inedit: Vlăduța Lupău apare în timp ce zboară cu elicopterul către locul în care trebuie să cânte.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!