Astrologii dezvaluie cele mai razbunatoare zodii
[read more]
Astrologia a fost intotdeauna fascinanta pentru oameni, iar zodiile sunt un subiect care nu se demodeaza niciodata. Fiecare semn zodiacal are propriile caracteristici, care ii definesc personalitatea. Un aspect interesant al zodiacului sunt punctele critice, care sunt considerate a fi punctele de ruptura pentru fiecare semn zodiacal. Odata depasite, aceste puncte pot declansa un comportament de razbunare.

Unii nativi sunt capabili sa mearga pana la capat daca au motive adevarate sa se razbune, in timp ce altii sunt prea docili pentru binele lor. Pentru a va oferi o imagine de ansamblu asupra celor mai razbunatoare zodii, am adunat informatii de la astrologi si va prezentam cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stiti despre fiecare semn zodiacal.

Berbecii nu se lasa usor calcati in picioare. Daca sunt tradati in dragoste, vor plati cu aceeasi moneda, iar daca sunt tradati in afaceri, vor face tot posibilul sa-i aduca la sapa de lemn pe cei care i-au facut sa piarda bani. In schimb, daca sunt tradati de un membru al familiei, din orice punct de vedere, berbecii sunt, in mod surprinzator, iertatorii.

Taurii sunt nativii care tin ranchiuna persoanelor pe care se supara cel mai mult timp. Sunt persoane foarte posesive si consuma multa energie incercand sa detina controlul tuturor persoanelor care le sunt apropiate. Daca se simt tradati insa, sunt incapabili sa puna la cale un plan de razbunare, ci reactioneaza in modul clasic, facand scandal sau incercand sa pateze numele persoanei care considera ei ca i-ar fi tradat.

Gemenii sunt unii dintre cei mai razbunatori nativi ai zodiacului. Limita lor de toleranta este ridicata, fiind oameni care pot intelege motivele pentru care o persoana apropiata i-a tradat. Insa daca descopera ca motivele pentru care au fost tradati sunt invidia sau pur si simplu dorinta de a-i detrona, gemenii devin adevarati sacali. Astfel, daca sunt tradati in dragoste, vor insela si ei de nenumarate ori persoana iubita, fara sa-i dea de inteles ca stiu ca au fost tradati.

Racii sunt aproape incapabili sa se razbune. Din aceasta cauza, sunt nativii de pe urma carora se profita uneori mult prea mult. Insa nativii acestei zodii prefera sa nu isi consume energia facand planuri de razbunare. Asa ca lasa timpul sa treaca, isi ling ranile si merg mai departe.

Leii sunt unii dintre cei mai razbunatori nativi ai zodiacului. Daca sunt tradati pe orice plan, vor face amenintari crunte si nu se vor lasa pana nu vor plati cel putin cu aceeasi moneda, in orice caz ar fi fost tradati. Cu toate acestea, daca descopera ca este vorba doar de o incurcatura si ca tradarea lor a fost necesara, Leii sunt capabili sa treaca peste mandrie si sa ierte.

Balantele cauta mereu nod in papura si deseori se hranesc cu paranoia. Asa ca au impresia ca sunt inselate sau tradate aproape in fiecare zi. Acest lucru insa ii face pe nativii acestei zodii sa fie foarte dibaci in ticluirea de planuri de razbunare. Fiind si foarte inventivi, este greu de intuit ce ar putea face pentru a rani persoana care i-a inselat.

Scorpionii sunt persoane foarte razbunatoare. Nu se sfiesc sa faca rau dinadins tuturor acelora care au indraznit sa le calce increderea. Merg uneori atata de departe incat se asigura ca persoana pe care se razbuna ramane si fara iubita sau iubit si fara loc de munca si daca se poate si fara niciun bun material.

Sagetatorii sunt atat de intuitivi incat rareori cad in plasa. Invata inca din tinerete sa nu aiba incredere in oameni asa ca reusesc sa se fereasca foarte bine de tradatori si de persoane care ii pot insela. Aceasta dibacie in a mirosi oameni “necurati” insa ii duce in extrema cealalta. Astfel, nativii acestei zodii sunt aceia care au cele mai multe sanse de a ajunge sa traiasca singuri si izolati.

Capricornii nu se sinchisesc prea mult sa se razbune atunci cand sunt inselati sau tradati. Prefera sa isi consume energia pentru a se ridica, daca au cazut si trateaza persoana care i-a tradat cu cea mai mare indiferenta.

Varsatorii sunt persoane care stiu foarte bine sa se apere de tradatori tocmai din simplul motivi ca ei insisi sunt niste tradatori foarte buni. Pestii sunt capabili sa tina minte persoanele care i-au tradat zeci de ani, sa se apropie de aceste persoane dand falsa impresie ca au trecut peste momentul tradarii, iar dupa ce le-ai intrat sub piele sa le aplice lovitura fatala. Pestii sunt capabili sa ruineze absolut de tot persoana care i-a tradat si isi fac un tel principal din a se razbuna in viata pe cei pe care ii considera vinovati ca i-ar fi inselat, chiar daca acest lucru nu este adevarat.

Fiecare semn zodiacal are propriile sale trasaturi si caracteristici, iar in cazul razbunarii, exista o multime de variabile. Insa, daca ai calcat pe coada unui nativ mai razbunator.

[/read]