Într-un incident cu totul neașteptat, un bărbat din Iași a avut parte de o surpriză neplăcută la simigeria „Petru” din zona Galata. După ce a cumpărat un covridog cu crenvurst, acesta s-a trezit că mușcă dintr-un aluat crud care se scurgea, lăsându-i un gust amar. Bărbatul a fost șocat de această experiență neplăcută, afirmând că este prima dată când se confruntă cu o astfel de situație.
[read more]
La început, acesta a crezut că sub crenvursti se află brânză, însă, după ce a desfăcut produsul, a realizat că este vorba de aluat crud. Deși nu este un consumator obișnuit de produse cumpărate, bărbatul a decis să-și satisfacă pofta de covridog. Cu toate acestea, după experiența neplăcută, promite că va evita cât mai mult simigeria „Petru”.

Nemulțumirea consumatorilor față de produsele de la simigeria „Petru”

În ultima perioadă, mai mulți clienți s-au confruntat cu probleme legate de produsele gătite de la simigeria „Petru”. Astfel, unii au fost serviți cu covridogi cruzi, covrigi arși sau pizza veche și uscată. Acest fapt a stârnit nemulțumirea clienților, care consideră că nu primesc ceea ce plătesc. Mai mult decât atât, aceste situații pot reprezenta un pericol pentru sănătatea consumatorilor, putând cauza toxiinfecții alimentare.

Reclamă

O mamă a povestit că fiica sa a ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară după ce a consumat un produs gătit necorespunzător de la simigeria „Petru”. Aceasta a adăugat că mulți consumatori nu conștientizează riscurile la care se expun atunci când consumă astfel de produse, deoarece acestea au fost deja plătite.

Reacția patronului lanțului de simigerii „Petru”

Contactat pentru un punct de vedere, patronul lanțului de simigerii „Petru”, Dragoș Mancaș, a adoptat un comportament de indiferență față de problemele semnalate de clienți. Acesta a declarat că nu dorește să fie deranjat și nu a oferit nicio soluție clară pentru a rezolva situația. Această atitudine a patronului ridică semne de întrebare cu privire la calitatea produselor oferite și la atenția acordată clienților.

În concluzie, incidentul cu covridogul cu aluat crud de la simigeria „Petru” din zona Galata a generat nemulțumire în rândul consumatorilor. Situații similare cu produse gătite necorespunzător au fost raportate și în alte locații ale lanțului de simigerii „Petru”. Este imperativ ca astfel de situații să fie soluționate prompt și să se asigure că produsele oferite respectă standardele de calitate și igienă.
[/read]